EMİRBUHARİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

11 AYIN SULTANI RAMAZAN AYINDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER.

07.04.2023 241

Emirbuhari İmam Hatip ortaokulu olarak 05 Nisan 2023 Çarşamba günü iftar yemeğine Hasan Hüsnü Kestelli Kız  Kuran Kursuna davetliydik. Amacimiz mübarek Ramazan ayının eşsiz ve derin mana yüklü ikliminin hissedildiği bu ayda, öğrencilerimizin - bilhassa şu zor zamanlarda- yardimlasmanin, dayanışmanın cömertliğin, hoşgörünün,huzurun farkına varmalarını sağlamak; iftar sofralarının etrafında inşa edilen maneviyatı,huzuru,sıcaklığı hissettirmekti. Bu anlamlı davete vesile olan tüm arkadaşlarımıza, izin vererek öğrencilerimizin katılmasını sağlayan velilerimize ve özellikle Hasan Hüsnü Kestelli Kız Kuran Kursu yöneticilerine ve  öğrencilerine teşekkür ederiz.

07-04-202307-04-202307-04-2023